If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
след сваляне на картера,почистване на слепващата към двигателя повърхност и слагане на нов силикон ми харчи за момента половин литър на около 6000 км
ама съм сложил и тая руската добавка
Чисти ли сепаратора в капака на клапаните?
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
ми не, не знаех за това нещо,ще го споделя в сервиза дето я поддържат,но останах с впечатление че тази манипулация се прави на двигатели с нагар получен от несменяне на масло,мойта за радост такъв няма ама не е зле да се направи и тва
GTV 2.0 TS - dead
156 2.4 JTD - dead
147 1.6 TS - dead
BMW 520 E39 - live
Колеги нека ви кажа на какво попаднах онзи ден в сервизната книжка на моето ГТВ, в нея пише че е вазможно да изхарчи до 1 литър масло на всеки 1000 километра взависимост от начина на каране и експлоатация, и препоръчителна смяна на масло между 5000-6000км Така че не вярвайте на хора дето казват че колата им не харчи масло. Тъй като се бях оплашил че ми гори много масло и се поразрових тук там и накрая намерих каквото ми трябваше таке че сега съм спокоен. А аз я надувам моята доста сериозно и литър не ми гори но към 700-800 грама си ги лапа.
ПРИЯТЕЛИ НА АЛФА РОМЕО В ЕДИН РЕД ИСКАМ ДА ВИ РАЗКАЖА МОЯТА ИСТОРИЯ .МОЖЕ ДА НЕ Е МНОГО ПРИЯТНА НО ВСЕ ПАК :
ПРЕДИ 9 МЕСЕЦА ЗАКУПИХ GTV 2.0TS ОТ ИТАЛИЯ!!!НЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА ПОДДРЪЖКАТА КОЯТО Е ПРАВЕНА ПО НЕЯ ЗАЩОТО Е НУЛЕВА!!!предишния собственик е едно момче което почина от трудова злополука!!!!МИР НА ПАМЕТТА МУ!!!!
ЗА НЕЩАСТИЕ ГТВ-то попадна в ръцете на най-големия дивак(прахосник) Александър - моя милост , КОЙТО РЕШИ ЧЕ КОЛАТА МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ С ОРАН И ОБРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ с 200 км)ч !!!!!!ЗА
ЩАСТИЕ СЪМ ЖИВ КАКТО И другите 2 коли участници в мероприятието организирано от пропускане на челен удар ,заден удар , удар в тир , мантинела и ЗА ЩАСТИЕ НИВА ОТ НИЩОТО !!!!!!!!
ЖИВ СЪМ И ЩЕ НАПРАВЯ ТАЗИ АЛФА разминала се само с леко осукване и разбито окачване!!!но Я КАРАМ ОТ 5 месеца така!!!да не говорим за маслото (ПОСЛЕДНО СМЕНЯНО НА 107000 , сега ми е на 149000) - ПАК ДА КАЖА 2.0 ТС ГТВ
ИЗДЪРЖА МОТОРА НА КАКВИ ЛИ НЕ ЕКШЪНИ!!!!!!!СПОКО!!!!
АКО АЗ НЕ СЪМ Я ТЕСТВАЛ КАКТО ТРЯБВА --------който там.....да ми каже!!!!!!!!!!!!!
дрифтове, въртели,гонки спирачки(А И ИМАМ СКЪСАН КАБЕЛ НА ПРЕДЕН ЛЯВ ABS)
ЕБАЛ СЪМ Я В ГЪЗА ТАЯ АЛФА!!!!!!!!!
ФЕН СЪМ НА СЕАТ , НО СЕ ВЛЮБИХ В АЛФА РОМЕО!!!!!!!!!
ПРИЯТЕЛИ НА АЛФА РОМЕО В ЕДИН РЕД ИСКАМ ДА ВИ РАЗКАЖА МОЯТА ИСТОРИЯ .МОЖЕ ДА НЕ Е МНОГО ПРИЯТНА НО ВСЕ ПАК :
ПРЕДИ 9 МЕСЕЦА ЗАКУПИХ GTV 2.0TS ОТ ИТАЛИЯ!!!НЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА ПОДДРЪЖКАТА КОЯТО Е ПРАВЕНА ПО НЕЯ ЗАЩОТО Е НУЛЕВА!!!предишния собственик е едно момче което почина от трудова злополука!!!!МИР НА ПАМЕТТА МУ!!!!
ЗА НЕЩАСТИЕ ГТВ-то попадна в ръцете на най-големия дивак(прахосник) Александър - моя милост , КОЙТО РЕШИ ЧЕ КОЛАТА МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ С ОРАН И ОБРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ с 200 км)ч !!!!!!ЗА
ЩАСТИЕ СЪМ ЖИВ КАКТО И другите 2 коли участници в мероприятието организирано от пропускане на челен удар ,заден удар , удар в тир , мантинела и ЗА ЩАСТИЕ НИВА ОТ НИЩОТО !!!!!!!!
ЖИВ СЪМ И ЩЕ НАПРАВЯ ТАЗИ АЛФА разминала се само с леко осукване и разбито окачване!!!но Я КАРАМ ОТ 5 месеца така!!!да не говорим за маслото (ПОСЛЕДНО СМЕНЯНО НА 107000 , сега ми е на 149000) - ПАК ДА КАЖА 2.0 ТС ГТВ
АКО АЗ НЕ СЪМ Я ТЕСТВАЛ КАКТО ТРЯБВА --------който там.....да ми каже!!!!!!!!!!!!!
Дали да плачеш, дали да се смееш... хубаво е, че не си се появил в пресата, в графа "жертви на войната по пътищата".
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Ехххх късметлии - ние треперим по нашите и пак нещо все капризничат.
Comment